We Care Where You Care
 



Tradiční japonská přírodně fermentovaná sójová omáčka

Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí podle časem prověřeného japonského receptu pouze ze čtyř surovin: ze sójových bobů, pšenice, vody a soli. Díky několikaměsíčnímu procesu jemné přírodní fermentace získává sójová omáčka Kikkoman svou tmavou červenohnědou barvu, průsvitnost, bohatou jemnou chuť a kořeněnou vůni. V průběhu výrobního procesu se do omáčky nikdy nepřidávají žádná aditiva, barviva, aromata ani konzervanty. Výsledkem je sójová omáčka nejvyšší kvality.

potraviny

Vedoucí značka na evropském trhu konzervovaných tuňáků
Vedoucí italská značka v katerogii extra panenských olivových olejů
V Mutti je vše o rajčatech
100% přírodní šťáva vymačkaná z čerstvě sklizených plodů
Světový leader ve výrobě octa vyznačující se vynikající kvalitou a chutí
Italský specialista na těstovinové omáčky s dlouholetou tradicí
Tradiční japonská přírodně fermentovaná sójová omáčka