Tato stránka používá tak zvané soubory cookies, díky kterým je pro vás používání internetových stránek pohodlnější. Zavřením tohoto banneru, kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ nebo dalším prohlížením těchto stránek dáváte svůj souhlas s používáním souborů cookies. Pokud se chcete dozvědět více, nebo pokud chcete znemožnit používání všech nebo některých souborů cookies, klikněte zde. Souhlasím
We Care Where You Care
 

Zásady pro používání souborů „cookies“

Datum účinnosti: 22. května 2018

ÚVOD

BOLTON CZECHIA, spol. s r.o., se sídlem Na Vítězné pláni 4/1719, 140 00 PRAHA 4 („společnost“ nebo „my“) jednající z pozice samostatného správce osobních údajů a přidružené společnosti podnikatelské skupiny známé jako Bolton Group („skupina“) používá na těchto internetových stránkách („internetové stránky“) technologie, které získávají informace, díky nimž vám můžeme zpříjemňovat používání stránek, a to v souladu se všemi zákony a předpisy na ochranu osobních údajů, zejména v souladu s: (i) zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů; (ii) nařízení EU č. 679 ze dne 27. dubna 2016 (tzv. obecné nařízení na ochranu osobních údajů neboli GDPR; General Data Protection Regulation), které nabývá účinnosti 25. května 2018, a (iii) všemi dalšími zákony, nařízeními, předpisy nebo ustanoveními vydanými příslušnými národními a evropskými úřady na ochranu osobních údajů – dále společně označovanými jako „legislativa na ochranu osobních údajů.“

1. CO JE SOUBOR „COOKIE“?

Soubory cookies jsou malé textové soubory, které jsou ukládány na váš počítač nebo mobilní zařízení. Jsou hojně používané, neboť zajišťují funkčnost nebo lepší a efektivnější fungování internetových stránek. Je to proto, že internetové stránky umí tyto soubory číst a zapisovat, díky tomu vás stránky rozpoznají a umí si zapamatovat informace, jež vám zpříjemňují používání stránek (např. pamatují si vaše uživatelské preference).

2. JAKÉ SOUBORY COOKIES POUŽÍVÁME?

Níže uvádíme různé typy souborů cookies, které používáme na našich internetových stránkách.

Esenciální (nezbytné) soubory cookies (tzv. technické cookies). Tyto soubory cookies jsou pro naše stránky nezbytné, neboť vám umožňují pohybovat se na stránkách a využívat jejich funkce. Bez těchto cookies možná nebudete moci využívat určité služby a funkce a používání našich internetových stránek pro vás nebude tak snadné, jak bychom si představovali.

Výkonnostní soubory cookies. Výkonnostní soubory cookies, které jsou někdy označované jako analytické soubory cookies, shromažďují informace o tom, jak používáte tyto internetové stránky, a umožňují nám zlepšovat jejich fungování. Výkonnostní soubory cookies nám například ukazují, které stránky jsou na webu navštěvovány nejčastěji, dovolují nám sledovat celkové vzorce používání stránek, pomáhají nám zaznamenávat všechny problémy, se kterými se můžete na stránkách setkat, a ukazují nám, zda je naše reklama účinná, nebo ne.

Funkční soubory cookies. Někdy můžeme používat funkční soubory cookies. Díky funkčním souborům cookies si můžeme zapamatovat vaše volby na našich internetových stránkách a nabízet vám vylepšené a vám lépe vyhovující funkce, můžete si například upravit parametry určité stránky, my máme informaci o tom, zda jsme vám nabídli účast v promo akci, a také máme informace o dalších vámi požadovaných službách, například sledování videa nebo zadání komentáře k blogu. Všechny tyto funkce nám pomáhají vylepšovat vaše zkušenosti s návštěvami stránek.

Naše profilovací (first party) soubory cookies. Někdy používáme vlastní (tzv. first party) profilovací soubory cookies. Tyto soubory cookies nám umožňují zkvalitňovat vaše online zkušenosti tak, aby co nejlépe odpovídaly volbám a preferencím, které si nastavujete při používání našich stránek. Všechny tyto funkce nám neustále pomáhají vylepšovat vaše zkušenosti se stránkami, a to i tím, že vám můžeme ukazovat produkty nebo služby, které by vás mohly zajímat.

Profilovací soubory cookie třetích stran (third party). Soubory cookies třetích stran jsou soubory cookies, které na naše stránky ukládají naši důvěryhodní obchodní partneři. Díky těmto souborům cookies vám také můžeme zobrazovat naše obchodní nabídky na spřízněných internetových stránkách. Pokud jde o informace obsažené v profilovacích souborech cookies třetích stran, nemůžeme je ovlivnit, a nemáme k těmto datům přístup. Tyto informace jsou plně pod kontrolou třetích stran tak, jak je popsáno v příslušných zásadách. Používání těchto cookies můžete zakázat na internetových stránkách těchto třetích stran.

3. JAK MOHOU SPRAVOVAT SOUBORY COOKIES?


Změnou v nastavení svého prohlížeče můžete zadat volbu, kdy budete před uložením jakéhokoli typu souboru cookies nejprve požádání o souhlas, nebo můžete jejich ukládání zcela zakázat. Více informací o souborech cookies naleznete na www.youronlinechoices.com. Nezapomeňte ale, že se nastavení jednotlivých prohlížečů liší. Níže uvádíme seznam nejčastěji používaných internetových prohlížečů, na kterých můžete zakázat používání souborů cookies.

4. AKTUALIZACE ZÁSAD PRO POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

Zásady pro používání souborů cookies můžeme upravovat i na základě různých výkladů, rozhodnutí, názorů a nařízení v souvislosti s novými zákony a nařízeními na ochranu osobních údajů. Zkontrolujte, prosím, datum účinnosti uvedené v horní části těchto zásad pro používání souborů cookies, uvidíte tam také datum jejich poslední revize.
Všechny změny v zásadách pro používání souborů cookies budou pravidelně předem zveřejňovány, budou v každém případě k dispozici v revidovaných zásadách pro používání souborů cookies, které zveřejníme na našich internetových stránkách. Pokud tyto zásady pro používání souborů cookies změníme zásadním způsobem, abychom rozšířili naše práva na používání osobních údajů, které jsme od vás již získali, budeme vás informovat a dáme vám možnost rozhodnout o tom, jak bychom je měli v budoucnu používat.

5. KONTAKTUJTE NÁS

Budete-li mít dotazy týkající se těchto zásad pro používání souborů cookies,  nebo budete-li chtít uplatnit svá základní práva, přečtěte si naše zásady ochrany soukromí nebo nás kontaktujte na privacy@boltonczechia.cz